Facebook Eracare 

't Lukt met eraCare!

Behandeling

De behandeling bestaat uit vier onderdelen:

1. Voorbereiding
Bij het maken van uw afspraak krijgt u direct een aantal tips voor hoe u het beste naar die afspraak kunt toeleven. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk.

2. Eerste behandeling
De eerste behandeling bestaat uit een training in groepsverband. Aansluitend worden de naaldjes geplaatst. Dit duurt in totaal ongeveer 1,5 uur. Tijdens de training ontvangt u een boekje, dat tevens uw cursusmateriaal én garantiebewijs is. Het is de bedoeling dat u het boekje tijdens de eerste stopweek leest en invult. Heeft u ondanks uw goede start af en toe een lastig moment? Dan kunt u gewoon tussendoor bellen met uw therapeut voor een extra steuntje in de rug.

3. Vervolgbehandeling
De vervolgbehandeling bestaat uit een informele inloop, waar eventuele knelpunten worden besproken en de naaldjes worden verwijderd. U krijgt twee nieuwe naaldjes, die zorgen voor de laatste psychische behoefte en voorkomen dat u gaat snoepen ter vervanging van het roken. Deze naaldjes vallen er na ongeveer twee weken vanzelf uit. Heeft u andere (pijn)klachten? Schroom dan niet om ze te melden tijdens deze vervolgbehandeling. Een eenvoudige Auriculo-behandeling is vaak al voldoende om ook deze klachten effectief te verhelpen.

4. Nazorg
U kunt op elk gewenst moment contact opnemen met uw therapeut. Niet alleen tijdens deze eerste week, maar ook als u het na verloop van tijd onverhoopt lastig krijgt. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Levenslange garantie
Mocht u toch weer gaan roken, dan kunt u gebruik maken van de levenslange garantie. Gebeurt dit in de eerste zes maanden na uw eerste behandeling, dan mag u zo vaak terugkomen als u wilt en kost u dat niets. Na zes maanden betaalt u enkel de consultkosten.

Deze garantie wordt alleen verstrekt op vertoon van het persoonlijke boekje dat u tijdens de eerste behandeling ontvangt.

 

Lees meer over de kosten en vergoedingen

 

"Al zes maanden geen sigaret meer aangeraakt"

Wilco, 43 jaar, Loodgieter

"Dit had ik veel eerder moeten doen"

Margriet, 52 jaar, secretaresse

Voordelen

  1. Levenslange garantie
  2. Hoog slagingspercentage
  3. Kost weinig tijd

Bel mij terug

Uw naam
Vul een geldig telefoonnummer in a.u.b.
Uw telefoonnummer
Vul de som correct in.
Hoeveel is 4 + 1?

Agenda

DatumTijd
woensdag 05-06-202419:00
maandag 17-06-202419:00
woensdag 03-07-202419:00
Complete agenda
't Lukt met eraCare!
Volg ons:  Facebook Eracare 
eXTReMe Tracker