Facebook Eracare 

't Lukt met eraCare!

Awards

eraCare wint voor de 2e keer award voor beste bedrijf

Award 2012eraCare was erg trots toen zij vorig jaar de prijs 'Beste bedrijf van de regio Nijmegen' wonnen. Nu zijn ze nog veel trotser, want ze zijn voor de tweede keer gekozen tot beste bedrijf in de categorie Beauty & Gezondheid!

"Onze dank gaat dan ook vooral uit naar onze cliënten, die in groten getale reviews hebben geschreven voor deze prestigieuze titel en ons hoge cijfers hebben toebedeeld. Uiteraard hopen we hierna nog veel meer cliënten te kunnen helpen bij het stoppen met roken of het afvallen.

Nogmaals, we zijn supertrots op deze erkenning!" aldus de heer Vloet (therapeut van eraCare). 

Mevrouw Van Wijchen van eraCare ontving vorige week het felbegeerde certificaat dat bij deze titel hoort.


Winnaar bedrijven-award 2011

eraCare-stoppen-met-roken-afvallen-award.JPGeraCare is verkozen tot beste bedrijf van de regio Nijmegen. Daarnaast werd eraCare tweede bij de verkiezing tot beste bedrijf van Nederland.

Deze awards worden jaarlijks uitgereikt door Allebedrijvenin. Aan de verkiezing deden 1.454.830 bedrijven mee. Het bijzondere van deze verkiezing is dat die gebaseerd is op de ervaringen van cliënten. De titel Beste Bedrijf gaat naar het bedrijf met het grootste aantal positieve reviews over hun product of dienst.

Cliënten bepalen dus, aan de hand van hun ervaringen, wie deze titel echt verdient! En dat is dus eraCare geworden met een mooie gemiddelde beoordeling van 8,8. Cliënten vinden vooral de passie en betrokkenheid van de medewerkers van eraCare zeer inspirerend. Ook werd veelvuldig de goede service en professionaliteit genoemd als positief punt.


Beste stopondersteuner van Nederland 2008

Arno Vloet van eraCare is door Stivoro (stichting volksgezondheid en roken) gekozen tot beste stopondersteuner van Nederland. Deze prestigieuze prijs word dit jaar voor het eerst in Nederland toegekend aan een professionele hulpverlener die (op een bijzondere manier) rokers heeft geholpen bij hun stoppogingen.

prijsuitreiking_stivoro_02.jpg

De jury was onder de indruk van de grote hoeveelheid nominaties die zij voor Arno ontvingen. In deze nominaties werd hij vooral genoemd vanwege het enthousiasme en de humor waarmee hij op een ongedwongen manier stoppers weet te motiveren. Ook zijn nooit aflatende inspanningen om iemand door een moeilijk moment heen te helpen werden veelvuldig genoemd.

Op 16 september kwam een delegatie van Stivoro naar eraCare om Arno zijn prijs te overhandigen. De heer Carl Simons en mevrouw Elisiv Lindroth beiden werkzaam op het adviescentrum van Stivoro zijn hiervoor afgereisd naar Malden. The European Smoke Free Award is in het leven geroepen door het European Network of Quitlines (ENQ). Dit is een samenwerking van landelijke organisaties voor tabakspreventie en stopondersteuning. Deze Award bestaat in Engeland al geruime tijd en wordt dit jaar in Nederland voor het eerst uitgereikt, tegelijk met een Award voor 'stopper van het jaar' en 'beleidsmaker van het jaar'.

Bel mij terug

Uw naam
Vul een geldig telefoonnummer in a.u.b.
Uw telefoonnummer
Vul de som correct in.
Hoeveel is 2 + 3?
't Lukt met eraCare!
Volg ons:  Facebook Eracare 
eXTReMe Tracker