Facebook Eracare 

't Lukt met eraCare!

Cliëntervaringen

Plaats ook een bericht!

18-05-2018
leonie s, 47 jaar

in januari 2018 met goede moed begonnen aan het met de naaldjes afvallen. ben nu na 4 maanden 8,5 kilo kwijt. je moet wel ff bewust worden van wat je eet . en hoeveel je eet.maar werkt echt prettig geen hongergevoel. wil nog 3 kilo kwijt maar dat moet zo geen probleem zijn . bedankt
10-04-2015
Agnes Litjens van Tienen, 27 jaar, Verpleegkundige, Sint Hubert
Geweldig!

Geweldig wat een methode! Ongeveer 8 maanden geleden ben ik voor het eerst binnengestapt bij Eracare in Malden, en nu na al die maanden stap ik nog steeds vrolijk binnen maar wel al met bijna 15 kilo minder!! Ik ga nog even door maar ben nu al super blij, super trots en wat een super methode!
Ervaar het! Doe het!
19-03-2015
Marianne Tulp, 54 jaar, pianodocente, Bloemendaal
ma

Twee weken geleden bijna 4 uur heen en terug gereden om naar EraCare te gaan. Na een uitvoering consult, waarvan het meeste voor mij al bekend was, kreeg ik een paar staafjes in de oren geplaatst. Helaas kwam ik vanaf dat moment alleen maar aan, inmiddels in twee weken 3 kilo! Dus vandaag de staafjes maar verwijderd en gebeld. Het enige wat ik kreeg te horen was dat de komende afspraak dan dus was geannuleerd en dat het nog nooit eerder was gebeurd..........
Nu maar hopen dat de kilo's er weer snel af gaan.Het is erg vervelend als de training niet aan iemands verwachtingen voldoet. Echter, als dat meteen gemeld wordt verplichten wij cliënten tot niets. Zelfs niet als er zoals hier bij hoge uitzondering en zonder extra kosten een privé training is ingepland. Als er zich verder problemen voordoen kunnen die vaak met een extra (gratis) behandeling worden opgelost.
29-06-2013
Jenny Wilms, 47 jaar, Venray
era care op lange termijn!!!!

Hallo even een update over het Era Care effect bij mij op de lange termijn...
2 jaar geleden ging ik met een vriendin mee naar Era Care in Malden ik liet me overhalen onder het motto baat het niet dan schaad het niet.
Afvallen zou mooi zijn maar dat had ik al meteen gezegd ik ging niet meer lijnen.Ook tegen Arno en Corrie en iedereen die het maar wou horen zei ik dat en ik deed het ook niet.
Al wat ik wou was dat het jojo effect eens stopte
vanaf mijn 16 jaar was ik aan het lijnen en aan het jojoën. Veel gewicht eraf,en uiteindelijk telkens weer iets meer erbij.Snel eraf nog sneller weer erbij.Met als resultaat dat ik steeds zwaarder werd.
Bij Arno en Corrie was het ook nog eens gezellig dus ik bleef mee gaan met mijn vriendin tot ze stopte.
En ik ben uiteindelijk wel een paar kilo afgevallen in al die maanden maar niet noemenswaardig maar het was mooi meegenomen.Veel belangrijker vond ik dat ik niet meer aankwam en nu na 2 jaar zijn ze er nog af en ik heb nog steeds niet gelijnd sterker nog ik heb toen de weegschaal weg gedaan en er is er ook geen meer in huis gekomen.
Wat een rust dat alleen al geeft na meer dan 40 jaar lijnen!!!!!
En ja ik ben nog steeds wat te zwaar.
Maar de bijwerking of nawerking door de behandeling is dat er toch schijnbaar iets veranderd is in mijn gedrag geheel onbewust voor mij val ik nu elke 3 maanden zonder lijnen of zo iets af ongeveer 1 pond per maand.
Ik ga ongeveer 4 x per jaar op controle in de huisartsenpraktijk dat deed ik al jaren voordat ik naar Era Care ging , tijdens de tijd dat ik daar kwam en nu nog steeds.
Ik kan verder dus echt niets anders bedenken dan dat dit afvallen en vooral het niet meer aankomen door de behandeling bij Era Care komt.
Helaas weet ik niet meer precies hoe vaak we zijn geweest maar ik denk zelf iets tussen de 18 en 24 maanden .Voor dit resultaat zou ik het zeker weer doen en kan ik het iedereen aanbevelen.
Arno en Corrie nogmaals dankjewel!
21-02-2013
Sjan, 57 jaar, Wilbertoord
afvallen gaat me lukken

Ik ben al een tijdje bezig met afvallen met de naaldjes. Hoeft voor mij niet met kilo's tegelijk
als ik maar resultaat boek en dat heb ik intussen al wel gedaan. Probeer nu richting de 75 kg te gaan. Arno bedankt al zover voor de onder steuning die ik al bij je heb gekregen, we streven nog door, de aanhouder wint immers toch.
Sjan A
11-10-2012
Annemarie
Afvallen

Ik ben eind maart begonnen met de naaldjes samen met mijn moeder en tante ik ben inmiddels 10 kg afgevallen, en mijn moeder 13 kg. Zonder de naaldjes waren we nooit zo ver gekomen. Vanavond hebben we weer nieuwe laten zetten
05-10-2012
Margot
10 kilo

In 4 maanden bijna 10 kilo kwijt zonder dat ik het gevoel heb dat ik een dieet aan het volgen ben. Werkt echt super ik voel me zoveel beter. Bedankt Eracare.
10-09-2012
mirella
afvallen bij eracare

ik ben ruim 4 maanden geleden via een vriendin in contact gekomen met eracare om af te vallen. ik zag bij mijn vriendin goede resultaten (15 kilo er af in 6 maanden ) en het idee wat er achter zit sprak mij erg aan en heb gebeld voor een afspraak. ik kon dezelfde dag al terecht en we kregen een confronterend gesprek met Arno wat mij erg aan het denken heeft gezegd wat betreft je eetpatroon en gewoontes. diezelfde dag werden de naaldjes in mijn oren gezet en ik ben er voor de volle 100 % voor gegaan met als resultaat , na 3 weken 6,6 kilo kwijt , na 7 weken 11,3 kilo er af en na 16 weken een totaal van 21,2 kilo er af zonder dat ik ook maar 1 dag honger heb gehad! ik heb met iedereen alles wat ik lekker vind mee gegeten en het heeft me totaal geen moeite gekost om af te vallen ! dus bij deze wil ik Arno bedanken voor het gesprek wat mij aan het denken heeft gezet en mij heeft geholpen van mij overtollige kilo's af te komen
14-09-2011
marion anderson
afvallen zonder lijnen

hai lieve mensen, vorige week heb ik pinnentjes laten zetten om van mijn gewoonte om veel te eten af te komen , daarbij heb ik de wens om af te vallen. Ik heb de pinnentjes nu 1 week in en ben al 3.4 kilo kwijt. nu kan je me volgen in mijn avontuur op de volgende website http://anderson-cottage.blogspot.com/
arno , en echtgenote, bedankt voor het leuke complimentje, geniet ervan , liefs marion
11-02-2011
Josephine Claessen
Afvallen is beter dan lijnen

Hallo lieve mensen die allemaal een maatje meer hebben. 15 november ben ik bij Corry en Arno via een vriendin terecht gekomen voor een oor-acupunctuur voor af te vallen. Nu 3 maanden later kan ik als zeer enthousiaste cliënt zeggen dat ik 13 kg ben af gevallen. Ja hoor... je leest het goed ik ben afgevallen zonder te lijnen. En ik raad dit daardoor ook iedereen aan die wat aan zijn/haar eetgewoonte wilt veranderen. De naaldjes in je oren ondersteunen deze methode. Dus ben je gemotiveerd, wil je afvallen, kun je "nee" zeggen tegen iets lekkers wat je op dat moment niet nodig hebt maar gewoon erg lekker vind. Nou dan kan ik je vertellen "deze methode werkt"en je kunt gewoon (met mate) met de pot mee eten. Ik heb nog 7 kg. te gaan maar ik weet van mezelf dat ik die ook zeker ga halen. Dus Corry en Arno mij zie je volgende maand weer terug. Mijn motto is: Lijnen is bijzonder zwaar maar "afvallen" kun je leren.
Berichten 1 t/m 10 van 23 | Volgende | Laatste

"In 3 maanden al 9 kilo kwijt zonder dat ik het gevoel heb niets te mogen."

Inge, 34 jaar, verkoopster

"Ik heb echt veel minder honger en kan daardoor veel gemakkelijker iets laten staan."

Trudy, 53 jaar, interieur verzorgster

Voordelen

  1. U hoeft geen dieet te volgen
  2. Behandeling is geschikt voor kleine én grote gewichtsafname
  3. Informele bijeenkomsten

Bel mij terug

Uw naam
Vul een geldig telefoonnummer in a.u.b.
Uw telefoonnummer
Vul de som correct in.
Hoeveel is 1 + 5?

Agenda

DatumTijd
maandag 17-06-202419:00
maandag 24-06-202419:00
woensdag 10-07-202419:00
Complete agenda
't Lukt met eraCare!
Volg ons:  Facebook Eracare 
eXTReMe Tracker