Facebook Eracare 

't Lukt met eraCare!

Voordelen

Uit onderzoek is gebleken, dat de kosten van een rokende werknemer per jaar gemiddeld 4.255 euro bedragen. Helpt u uw medewerkers te stoppen met roken, dan is dat dus niet alleen prettig voor hen, maar zeker ook voor u als werkgever.

Uw voordelen op een rij:
 

Vermindering van het verlies aan arbeidsuren

Zeker wanneer er geen vastgestelde pauzes zijn, besteedt een roker al gauw een uur per dag aan roken. Elke medewerker die stopt met roken, levert u zo een directe kostenbesparing op.
 

Minder ziekteverzuim

Een rokende medewerker heeft gemiddeld 1,5 keer zoveel ziektedagen per jaar dan een niet-rokende medewerker. Bovendien loopt de roker een groter risico op langdurige arbeidsongeschiktheid.
 

Gezondere en vitalere medewerkers

Als uw medewerkers stoppen met roken, zal hun algemene conditie en vitaliteit verbeteren. Dit is niet alleen belangrijk voor henzelf, maar ook voor u: geestelijk en lichamelijk fittere medewerkers hebben een positieve invloed op de productiviteit.
 

Een aangenamere werksfeer

Onder de niet-rokers in uw bedrijf bestaat vaak irritatie over de extra pauzes van hun rokende collega's. Minder rokers betekent minder ergernis en dus een gezondere en aangenamere werksfeer.
 

Minder kosten van rookruimtes

Minder (of geen) rokers in uw bedrijf betekent lagere (of geen) kosten van rookruimtes. Bovendien heeft u minder kosten die verband houden met het schoonhouden van plaatsen - binnen en buiten - waar gerookt wordt.
 

Verbetering van uw bedrijfsimago

Wanneer u investeert in de gezondheid van uw medewerkers, neemt de waardering voor u als werkgever toe. Ook verbetert de uitstraling van uw organisatie, omdat er minder of geen rokende medewerkers meer voor of in de buurt van uw pand rondhangen. Bovendien komen uw medewerkers representatiever over, doordat ze niet meer naar rook ruiken.

Bel mij terug

Uw naam
Vul een geldig telefoonnummer in a.u.b.
Uw telefoonnummer
Vul de som correct in.
Hoeveel is 1 + 5?
't Lukt met eraCare!
Volg ons:  Facebook Eracare 
eXTReMe Tracker