Facebook Eracare 

't Lukt met eraCare!

Cliëntervaringen

Plaats ook een bericht!

03-07-2016
Tessa Cillessen, 63 jaar, huisvrouw, Malden
geen

Ik ben sinds vorig jaar Augustus bij Arno in de groep geweest,om van het roken af te komen, geweldig want het is me gelukt,natuurlijk met de hulp van Arno,maar ik heb 46 jaar gerookt, maar ik ben er helemaal vanaf het is wonderbaarlijk,het is iedereen aan te raden, want mensen het werkt perfect,geloof me echt want het is werkelijk waar en het is geen fabeltje,dus iedereen die wil stoppen met roken ga naar Arno, het enige wat je moet doen, er achter staan, en je zult zien dat het je niet gedacht had van je zelf maar je bent wel van het roken af,nogmaals ik vindt het geweldig dat ik er zo van af gekomen ben.
18-05-2016
Topy van Veenendaal., 75 ja jaar, Pensioen, Den Bosch.

In 2010 overleed mijn enige zoon. Toch ben ik in maart 2011 naar Era CARE gegaan om te proberen met roken te stoppen. Na zeker 10 pogingen.
Ik ben zonder enige moeite van de sigaret afgebleven.
Ik zeg tegen iedereen dat je via Era CARE heel makkelijk kunt stoppen!!
Bedankt!!
18-05-2016
Henk van den Eshof, 74 jaar, Fysiotherapeut (Gepensioneerd), Rheden
Geen

Sinds 2004 ben ik rookvrij en daar ben ik Eracare enorm dankbaar voor.
Ook mijn zoon is inmiddels al 2 jaar rook vrij dankzij Eracare.
18-05-2016
Ria van Dam, 68 jaar, Lathum

Ben in januari 2008 gestopt samen met mijn dochter het is mij gelukt om vanaf die datum nooit meer een sigaret aan te steken zonder hulp van Era Care was het mij niet gelukt.Het mooiste vond ik toen dat er werd gezegd wie is er nu eigenlijk de baas de sigaret of jij. In feite was het de sigaret maar ik dacht kom op zeg dat gaan we niet doen.Heel erg blij dat ik gestopt ben .Met een beetje van Era Care en een beetje van jezelf gaat het lukken
18-05-2016
Cherie, zelfstandige, Malden

Februari 2012 ging bij mij de spreekwoordelijke knop om. Na een griepperiode, vreselijk hoesten, en het verlies van een dierbare aan longkanker, dacht ik "maar zo wil ik niet sterven".
Je mind set is net zo belangrijk als de behandeling van eracare stoppen met roken. Het heeft mij in ieder geval goed geholpen. Ik heb geen sigaret meer aangeraakt en heb niet echt ontwenningsverschijnselen. gekend.
Erg blij dat stoppen met roken gelukt is na 40 jaar verslaafd te zijn geweest.
18-05-2016
Ronnie Hoevenaars, 40 jaar, interieurbouwer, Zeeland
was er klaar mee

Een vriend van mij ging naar jullie toe, ik ben maar mee gegaan.
EN…….
Wat is het toch fijn om na 24jaar gerookt te hebben niet meer te roken.
Het is nu niet dat ik nu zeeën van tijd over heb, nu ik niet meer rook.
Maar ik hoef niets meer.
Paar kilootjes zijn er bij mij aangekomen, maar een boergondier was ik ook al toen ik rookte.
Heb me net als iedereen steeds voor gehouden dat ik niet hoef te stoppen, roken deed bij mij niets.

MAAR.....
Wat fijn is dat ik in mijn omgeving schouderklopjes krijg dat ik gestopt ben.
Er zijn zelfs mensen die niet eens gemerkt hebben dat ik gestopt ben, en dat is lachen. Ze vragen dan ook nog om een sigaret of een vuurtje.
Ik heb dan ook mijn laatste pakje sigaretten nog liggen met de aansteker in het pakje.
Waarom ik die nog niet heb weg gegooid weet ik niet.

Alleen stoppen kon ik ook niet, maar met een beetje goeie hulp is het mij ook gelukt.
Dank je ERACARE
17-05-2016
Liesbeth van Blanken, 56 jaar, Receptioniste, Voorthuizen
17 november 2011 laatste sigaret gerookt!

Mijn buurvrouw wilde een nieuwe poging tot doen om te stoppen met roken. "Ga dan mee, dan kunnen we elkaar steunen en de verzekring vergoedt het ook nog eens" Tja, ik was er helemaal niet mee bezig om te gaan stoppen maar goed, ik kon het wel eens proberen. Samen in het dorpcentrum naar bijeenkomst. Goh wat kon die man mooi praten en goh wat waren die verhalen herkenbaar voor mij. B.v. Ergens binnenkomen en dan het eerste waar je naar keek was......is er een asbak? Mag je hier roken? Zijn er wel meer die roken?
Kortom toen dacht ik al van " waar ben ik mee bezig?" Kortom, ik ben er voor gegaan en wat mij het allerbeste heeft geholpen in de eerste moeilijke tijd was de volgende zin.
Als ik een moeilijk momentje (want dat is het) dan zei ik hard oo tegen mijzelf " nee nu nog niet....misschien morgen een sigaretje" dit herhaalde ik dan de volgende dag weer opnieuw en zo werden dagen weken en die weer maanden. De moeilijke momentjes werden steeds minder en nu........nu ben ik al vier en een half jaar rookvrij. Ik hoef niet meer te roken, en ik mis het geen moment.
Nu alleen die extra kilo's er nog eens af, daar zie ik nog meer tegenop want het eten smaakt zo lekker de laatste jaren. :-)
17-05-2016
Verschuren, 38 jaar, begeleidingsmedewerker psychiatrie, vlijmen

Ik ben 2008 bij eracare geweest toen ook gestopt door omstandigheden in 2009 weer begonnen. Was in 2011 ook weer klaar mee en wilde ook graag in de toekomst zwanger raken. Ben nu sinds 28 april 2011 gestopt met roken. Ik heb de begeleiding altijd erg prettig gevonden en ben van mening dat je psychisch ook klaar voor moet zijn. Dat betekend gewoon dat het makkelijker is. Helaas door het stoppen met roken had ik ook meer behoefte om te snoepen en ben toen 10 kilo aangekomen. Zoals ik eerder zei ik wilde graag ook zwanger raken en dat lukte in mei 2012. Na de bevalling ben ik gaan lijnen en viel 30 kilp af en rook nog steeds niet. Dat is nu erg mooi. Gezond kindje op de wereld gezet en moeders rookt niet meer!! Dank jullie eracare
17-05-2016
Monique, 54 jaar, Pedagogisch medewerker , Oss

Drie jaar ben ik nu gestopt met roken mede dankzij eracare. Ik heb het best moeilijk gehad zeker na ongeveer een half jaar, maar volgehouden !! Ik ben wel aangekomen maar mijn conditie en huid is super en ik (hoef) en wil nooit meer roken .Het geeft zoveel rust in mij.
17-05-2016
Ellen van Rens, 45 jaar, Schoonheidsspecialiste, Horst
Was toen een kippetje

Hallo allemaal, ik ben gestopt met roken in 2005. Net een week voor mijn nieuwe date toen. wat nu de vader van mijn kindjes zijn. Het was zo easy met de naaldjes helemaal geen moeite gekost toen. Maar ik ben weer begonnen verdorie! Dat begon met vriendinnen op de kermis af en toe een sigaret. Maar nu steeds als er wat is koop ik weer een pakje met als gevolg dat ik weer gewoon een stinkende rookster ben bah. Nu wil ik zo graag weer stoppen maar zo makkelijk is het niet meer. Misschien toch maar weer aanmelden dan en dan echt voorgoed! groetjes Ellen
Berichten 1 t/m 10 van 156 | Volgende | Laatste

"Al zes maanden geen sigaret meer aangeraakt"

Wilco, 43 jaar, Loodgieter

"Dit had ik veel eerder moeten doen"

Margriet, 52 jaar, secretaresse

Voordelen

  1. Levenslange garantie
  2. Hoog slagingspercentage
  3. Kost weinig tijd

Bel mij terug

Uw naam
Vul een geldig telefoonnummer in a.u.b.
Uw telefoonnummer
Vul de som correct in.
Hoeveel is 2 + 3?
't Lukt met eraCare!
Volg ons:  Facebook Eracare 
eXTReMe Tracker