Facebook Eracare 

't Lukt met eraCare!

Over eraCare

eraCare is een natuurgeneeskundige praktijk, opgericht in 2004 door Arno Vloet, therapeut/trainer en Corry van Wijchen, office manager.

eraCare is gespecialiseerd in behandelingen gericht op stoppen met roken en afvallen. De behandelingen vallen onder de alternatieve zorg.

Arno Vloet en Corry van Wijchen zijn de praktijk in 2004 gestart als onderdeel van een franchiseorganisatie. Sinds 2007 is de praktijk zelfstandig en bekend onder de naam eraCare.

De afgelopen jaren heeft eraCare vele honderden cliënten effectief geholpen een gezond gewicht te bereiken én te behouden. Een nóg groter aantal cliënten is dankzij eraCare definitief gestopt met roken. Dit succes wordt onder meer geïllustreerd door het feit dat eraCare-therapeut Arno Vloet in 2008 door Stivoro is gekozen tot Beste Stopondersteuner van Nederland. EraCare is dan ook inmiddels een begrip in Nijmegen en omstreken als het om stoppen met roken gaat. Sinds 2024 is eraCare gevestigd in het Brabantse Wanroij. 

eraCare staat voor professionaliteit. Wij investeren veel in opleiding, bij- en nascholing en vakliteratuur. Wij zijn dus altijd up-to-date met de laatste kennis en ontwikkelingen.

eraCare staat ook voor klantvriendelijk en servicegericht werken. En de koffie staat altijd klaar!

Bel mij terug

Uw naam
Vul een geldig telefoonnummer in a.u.b.
Uw telefoonnummer
Vul de som correct in.
Hoeveel is 1 + 5?
't Lukt met eraCare!
Volg ons:  Facebook Eracare 
eXTReMe Tracker