Facebook Eracare 

't Lukt met eraCare!

Cliëntervaringen

Plaats ook een bericht!

21-02-2013
Wim
6 Maanden rookvrij

6 maanden niet gerookt. 45 jaar gerookt, totaal geen behoefte meer aan. Snap het soms zelf niet!
Slaap veel beter, geen koude voeten meer. Ben nu lekker aan het sporten om conditie op te bouwen.
Eracare bedankt.
21-02-2013
Johanna, 57 jaar, Project manager
Bijna 2 jaar gestopt en hartstikke blij!!

Ik ben uiteindelijk en gelukkig vrij van nicotine na 42 jaar gerookt te hebben. Je moet het wel willen, dat is het enige. Op 17 mei ga ik mijn 2 jaar rookvrij uitbundig vieren!! Ik heb meer geld en meer lucht en niet meer de behoefte om nicotine in mijn lichaam op te nemen. Bedankt eraCare, het werkt gewoon. Ontwenning viel mee, had alleen last van wat onrust in het begin, maar dat viel ook mee. Met het extra gewicht van 5 kilo ben ik nu bezig, en dat komt ook goed op termijn. Absolute aanrader voor degene die stoppen WIL!!!!
21-02-2013
Jack, 61 jaar, verpleegkundige
Ruim 1 jaar gestopt!

Na laatste bezoek aan ERA Care nooit meer gerookt. Alleen de eerste weken wat moeite gehad, daarna niet meer. Kan ook goed bij rokende collega's staan, zelfs genieten van hun rooklucht, maar uiteindelijk het meest genieten van het feit dat ik er niet meer afhankelijk van ben.
EraCare, bedankt!
19-02-2013
Peter, 45 jaar, sales engineer, Nijmegen
Nu gaat t me lukken

Ik heb al vele mislukte pogingen achter de rug door zonder hulp te stoppen. Dus dat wou ik nu eens anders doen. Omdat ik niet zo'n groepsmens ben, gekozen voor de persoonlijke benadering. Inmiddels ben ik ruim een maand rookvrij. Ik weet dat ik er nog lang niet ben maar eerder heb ik het nooit langer als een week volgehouden dus ik heb er nu alle vertrouwen in. Zeker omdat het nu eigenlijk nauwelijks moeite kost.
Arno bedankt en tot volgende week.
22-12-2012
jasper
begonnen

na 3 maanden ook weer begonnen, begin stadium ging prima, zou een nazorg een idee zijn?
14-12-2012
willeke
waardeloos?

Kan Mark, van het artikel van 28-09-2012, omschrijven wat nu eigenlijk zo waardeloos is?
05-12-2012
Jolanda
Gestopt met roken

Sinds 17 november gestopt met roken. Ik ben er erg blij mee, want het is me ontzettend meegevallen. Zelfs geen gram aangekomen!

22-10-2012
Lidwien
Stoppen met roken

21 oktober 2011 rookte ik om half negen 's ochtends mijn laatste sigaret. Een uurtje later richting Malden, met behoorlijk gemengde gevoelens. Ik vond t erg prettig dat de bijeenkomst een groepsgebeuren was, zodat je weet dat je niet de enige bent die die in dat schuitje is gestapt. Eigenlijk vond ik de eerste twee weken, de makkelijkste, daarna was het een paar weken een beetje moeilijk. Voor de zekerheid had ik mijn laatste aangebroken pak shag bewaard naast de plek waar ik meestal op de bank zit. Af en toe had ik het gevoel dat ik er naar zou moeten grijpen, maar voordat ik daar aan toe kwam, was die opwelling al weer voorbij. (Het werd niet, zoals bij eerdere stop pogingen, een obsessie om aan een rookartikel te komen, omdat ik wist dat het er nog steeds lag: en nog ligt.)
Ik ben wel een kilootje of 12 aangekomen, dus afgelopen weekend, op 21 oktober, ben ik begonnen om dat probleem aan te pakken. Ook daar trek ik een jaar voor uit: langzaam-en-gestaag terug zien te komen op mijn gewicht van 2011. Mocht dat niet geheel lukken, dan zal ik er ook niet van wakker liggen, want dat stoppen met roken heeft voor mij toch echt een véél hogere prioriteit. Voor mij was de methode van Era-care de juiste oplossing, en ik ben er héél blij mee. Eigenlijk had ik de moed al opgegeven, dat het na 41 jaar roken nog zou lukken, maar dat is onzin: het is gewoon een kwestie van doen.
22-10-2012
annie
mw

was 7mnd gestopt met roken ben weer begonnen nu is ,t moeillijk om weer te stoppen
22-10-2012
Tineke

Ruim een jaar gestopt met roken, het ging en gaat fantastisch en zonder echt veel moeite.
Mijn dochter nu een half jaar.
Wij zijn er blij mee!
Eerste | Vorige | Berichten 21 t/m 30 van 156 | Volgende | Laatste

"Al zes maanden geen sigaret meer aangeraakt"

Wilco, 43 jaar, Loodgieter

"Dit had ik veel eerder moeten doen"

Margriet, 52 jaar, secretaresse

Voordelen

  1. Levenslange garantie
  2. Hoog slagingspercentage
  3. Kost weinig tijd

Bel mij terug

Uw naam
Vul een geldig telefoonnummer in a.u.b.
Uw telefoonnummer
Vul de som correct in.
Hoeveel is 3 + 1?
't Lukt met eraCare!
Volg ons:  Facebook Eracare 
eXTReMe Tracker