Facebook Eracare 

't Lukt met eraCare!

Cliëntervaringen

Plaats ook een bericht!

06-08-2006
Michel Klingen
Stoppen met roken

Het is gelukt en dat na 35 jaar. Soms een moeilijk moment maar meer rust en lucht en tijd. Dit was werkelijk heel easy.
01-08-2006
T. Maes Den Bosch
Gastenboek

De puntjes werken maar de motivatie is moeilijk hoog te houden. Toch zet ik door.
27-06-2006
Ingrid vd H.
Gastenboek

Ik voel mij opgelucht. Ik ben niet dikker geworden. Dit is een aanrader voor iedereen. Bedankt.
11-04-2006
Dick
40 jaar

Wat een opluchting zeg! Ik rook niet meer na meer dan 40 jaar. Ongelofelijk.
Dick
02-02-2006
Karel van Schijndel
Gastenboek

Eerst voelen, dan geloven. Ik heb gevoeld en ik geloof. Voor ontwenningsverschijnselen zeker doen!!!
13-01-2006
Margot
stoppen

Voor de een was het iets makkelijker dan voor de ander maar nog steeds allemaal rookvrij na een jaar.

Gerrit, Kevin & Margot
13-10-2005
Jolanda
Jippie

Ik ben gestopt en weet zeker dat dit zo blijft. Ik voel me veel beter en dat voelt heerlijk. Bedankt Jolanda.
16-06-2005
Jeanne
Meegevallen

1e morgen was het moeilijk. Verder is het 200% meegevallen. Ik raad het iedereen aan te stoppen. (was een kettingrookster)
01-06-2005
M. Groen
Stoppen met roken

Het gaat niet vanzelf maar het is alle moeite inderdaad dubbel en dwars waard. Ben nu een half jaar een ex-roker. Heel veel dank daarvoor.
31-05-2005
Jacqueline
gelukt

Onvoorstelbaar dat het me gelukt is ik hoop over 4 maanden een rookvrije oma te worden (zijn). Sterker nog ik weet zeker dat ik dat ben!
Eerste | Vorige | Berichten 141 t/m 150 van 156 | Volgende | Laatste

"Al zes maanden geen sigaret meer aangeraakt"

Wilco, 43 jaar, Loodgieter

"Dit had ik veel eerder moeten doen"

Margriet, 52 jaar, secretaresse

Voordelen

  1. Levenslange garantie
  2. Hoog slagingspercentage
  3. Kost weinig tijd

Bel mij terug

Uw naam
Vul een geldig telefoonnummer in a.u.b.
Uw telefoonnummer
Vul de som correct in.
Hoeveel is 3 + 4?
't Lukt met eraCare!
Volg ons:  Facebook Eracare 
eXTReMe Tracker