Facebook Eracare 

't Lukt met eraCare!

Cliëntervaringen

Plaats ook een bericht!

05-10-2010
Antoinette van Uden
afvallen

Het is me tot nu gelukt om 11 kilo af te vallen.
Donderdag moet ik weer wegen. Om mijn streefgewicht te bereiken heb ik nog 3 kilo te gaan. Dat gaat me zeker lukken! In het begin vlogen de kiloos eraf. Ongeveer 1 kilo per week. Nu ik wat dichter bij het streefgewicht kom gaat het wat langszamer. Ik had nooit gedacht dat het me zou lukken. Op zondag hebben we altijd frietjesdag met de kinderen. Ik doe er gewoon aan mee. Ook met een verjaardag neem ik gewoon een klein gebakje.
Ik ben wel gezonder gaan eten. In plaats van de zakken drop en marsrepen neem ik nu fruit. Ook ben ik me ervan bewust geworden dat ik wel heel vaak het keukenkastje indook waar het lekkers in ligt Deze methode kan ik iedereen aanraden. Je hoeft geen dure dieetproducten te kopen en de kosten worden vergoed door het ziekenfonds. Dus wat heb je te verliezen. Altijd doen!!!!!!!!!
13-07-2010
Nel V.
afvallen

Het valt op dat er zo weinig "afvallers" hun verhaaltje op deze site schrijven. Zijn ze niet enthousiast over deze methode? Nou, ik wel. In het begin was ik zeer sceptisch. In de loop der jaren heb ik bijna elk dieet uitgeprobeerd. Extra levensmiddelen gekocht, afzien, etc. en na korte tijd kwamen de kilootjes er weer bij, vooral na een vakantie.
Sinds 8 weken ga ik naar EraCare. Inmiddels ben ik (65+) ruim 5 kilo afgevallen, ondanks de vakantie en enkele barbecuefeesten. Vooral de slogan "niets moet, alles mag" spreekt me enorm aan. Op deze manier kost e.e.a. helemaal geen moeite. Ik wens iedereen veel succes bij haar/zijn afvalpogingen. Ik ga in ieder geval nog een tijdje door.
Arno en Corrie bedankt!
21-10-2009
Ingrid Q.
Afvallen......

Hoi Heidie,

Jaja dat afvallen weet wat, maar met deze methode is het heel goed gegaan en gaat het nog steeds heel goed. Ik ben nu 33,2 kilo kwijt. Ik wens je heel veel succes, maar ik weet zeker met je eigen wil en goeie steun van Eracare gaat het zeker lukken. Ik blijf het gastenboek volgen.

Heel veel succes van Ingrid
19-10-2009
heidie
afvallen

hoi ingrid
wat super knap van jou
na het horen van jou verhaal ,ben ik heidie zus van s ook gegaan heb de naaldjes er afgelopen woensdag in laten zetten tot nu gaat het goed maar we wachten het af
09-09-2009
Ingrid Quartel
Afvallen.....

Hallo Arno en Corry en iedereen die dit gastenboek bezoekt....,

Het gaat met mij gigantisch goed. Er zijn nu 8 maanden voorbij en jawel..... ik ben ruim 30 kg kwijt. Ik ga nu stoppen hoor anders blijft er niks meer van me over... hihi. De afgelopen periode heeft mij heel goed gedaan. Krijg waar ik ook kom complimenten.. ook al doe je het daar niet voor...het doet een mens wel goed hoor. Ik ben van maat 46/48 naar maatje 36/38 gegaan.

Ik wil nogmaals zeggen dat ik dit een geweldige methode vind, omdat je bijna alles mag. Het gaat natuurlijk niet vanzelf, maar waar een wil is, is een weg.

Arno en Corry nogmaals bedankt en als er stiekem een kilootje aankomt dan kom ik zeker weer naaldjes halen hoor.

Groetjes Ingrid
04-06-2009
Ingrid Quartel
en alweer kilo's kwijt...

Vandaag weer geweest. Ben nu 21 weken verder en totaal 21,3 kilo kwijt. Ja u leest het goed. Wat is dit een geweldige methode. Nog een kleine 5 kilo en dan ben ik waar ik zijn wil. Ben nu al zeer te vreden....het zwemseizoen is weer open en ja ik ben weer in bikini te zien. Overal waar ik kom zijn er reacties: ..wat zie je er goed uit, jeetje jij bent veel kilo's kwijt en ga zo maar door. Een aantal personen uit mijn omgeving zijn al naar Eracare geweest om "die naaldjes" te laten zetten. Voor diegene ... heel veel succes..... Op naar de volgende kilo's.. tot het volgende verslag.
05-05-2009
Brigit
De beste ondersteuning; ook voor afvallen!

Zegt 't voort!!
Naast Stivoro, voor het roken, mag Eracare wat mij betreft door de Hartstichting worden uitgeroepen tot beste ondersteuner bij het afvallen. Ik ben een van de velen die weet hoe moeilijk het is om op je streefgewicht te komen en te blijven. Ik was altijd bezig met eten (of liever gezegd niet proberen te eten). Door het plaatsen van de naaldjes ervaar ik rust en een gevoel van controle. Ik ben niet aan het lijnen, maar houdt me wel aan de voorgeschreven regels van Eracare en het boekje van de Hartstichting. Mijn gewicht gaat langzaam omlaag en ik voel me goed. Langzaam raak ik gewend aan een andere manier van eten, die ik blijvend vol kan houden. Dat is tenslotte waar het om gaat. Een blijvende verandering aanbrengen in je eetgewoonte en juist daarom ben ik zo enthousiast over "de naaldjes van Eracare". Ik heb het gevoel dat ze je helpen gecontroleerd een blijvende verandering door te voeren. Voor allen, die mijn ervaring delen, zegt het voort! Succes bij de laatste kilo's Brigit
29-04-2009
Ingrid Quartel
Eerste streefgewicht gehaald en meer.......

Yes...mijn eerste streefgewicht heb ik gister ruim gehaald. De kop is zelfs al van mijn tweede doel af. Gisteravond weer nieuwe naalden laten zetten en natuurlijk op de weegschaal. Niet te geloven.. in 16 weken tijd 17,3 kilo afgevallen. Mijn eerste doel was 15 kilo. Nou die zijn eraf. Nu voor de volgende 5, maar daar zijn er nu al 2,3 van weg. Ik voel me heel goed en dat is het belangrijkste. Met shoppen kan ik weer naar de rekken van maat 42/40 lopen en nog beter ik kan het ook weer aan. Op naar de volgende kilo's.
Groetjes en tot het volgende verslag...Ingrid Quartel
19-04-2009
Natasha Mulder
afvallen

De laatste keer helaas (door mijn eigen toedoen) niet veel afgevallen. Maar nu heb ik de smaak weer te pakken en ben toch alweer een 2 tal kilo's kwijt, ineens lijkt het wel of ik het licht heb gezien, maar ik ga nu als speer!! Helemaal geweldig, dus ik ga nu door!!!
Groeten Natasha
14-04-2009
Ingrid Q
Bijna mijn eerste streefgewicht te pakken…..

Nog net niet die volgende 5 kilo eraf, maar ben Bijna mijn eerste streefgewicht te pakken…..
een heel eind op weg. Op 1 april voor de derde maal naaldjes laten zetten. Totaal dus 12 weken verder. Het gaat heel goed. Zie er ook niet meer tegenop om op de weegschaal te gaan staan. Na twaalf weken 13,6 kilo minder. Nog net niet die streef van 15 kilo, maar ja 13,6 kilo in 12 weken, mij hoor niet klagen hoor. Nu zit ik op ruim 13 weken en mijn weegschaal thuis gaf van morgen totaal 14,2 kilo minder aan.
Het afvallen doe ik voor mezelf, maar al die opmerkingen die ik krijg van ……ben jij zoveel afgevallen……of jeetje ben je het wel, je bent heel wat kilootjes kwijt…..doen mij heel goed. Het belangrijkste blijf ik vinden dat ik gewoon kan mee eten met mijn gezin. Natuurlijk wijk ik af en toe wel af, dan neem ik bijvoorbeeld een kipfiletje in plaats van die speklap, maar verder niet heel veel anders. Je bent in ieder geval niet de hele dag bezig met afvallen en gaan we ergens heen, geen probleem, kan gewoon op een terrasje gaan zitten, er staat genoeg op de menukaart wat allemaal mag en kan.
Eerste | Vorige | Berichten 11 t/m 20 van 23 | Volgende | Laatste

"In 3 maanden al 9 kilo kwijt zonder dat ik het gevoel heb niets te mogen."

Inge, 34 jaar, verkoopster

"Ik heb echt veel minder honger en kan daardoor veel gemakkelijker iets laten staan."

Trudy, 53 jaar, interieur verzorgster

Voordelen

  1. U hoeft geen dieet te volgen
  2. Behandeling is geschikt voor kleine én grote gewichtsafname
  3. Informele bijeenkomsten

Bel mij terug

Uw naam
Vul een geldig telefoonnummer in a.u.b.
Uw telefoonnummer
Vul de som correct in.
Hoeveel is 3 + 1?

Agenda

DatumTijd
woensdag 23-10-201920:00
maandag 04-11-201920:00
woensdag 13-11-201920:00
maandag 25-11-201920:00
woensdag 04-12-201920:00
maandag 16-12-201920:00
woensdag 08-01-202020:00
maandag 20-01-202020:00
Complete agenda
't Lukt met eraCare!
Volg ons:  Facebook Eracare 
eXTReMe Tracker