Facebook Eracare 

't Lukt met eraCare!

Kosten

Voor u als bedrijf zijn er verschillende manieren waarop u uw medewerkers kunt ondersteunen bij het stoppen met roken, zelfs met minimale kosten:

  1. U neemt als bedrijf het initiatief en schakelt eraCare in om een training bij u op locatie te verzorgen. U neemt hierbij de kosten voor uw rekening. Heeft u een rookbeleid opgenomen in uw Arboplan? Dan zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar. 
  2. U biedt uw rokende werknemers de mogelijkheid om binnen uw bedrijf een training van eraCare te volgen, maar zij betalen zelf de kosten. De meesten zullen dit bedrag (deels) terugontvangen van hun zorgverzekeraar. Eventueel kunt u als werkgever besluiten het niet-vergoede bedrag aan uw werknemer te betalen. 
  3. U promoot actief het stoppen met roken, maar laat het aan uw werknemers zelf over om actie te ondernemen. U kunt bij eraCare gratis een promotiepakket aanvragen met posters en folders. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat eraCare voor uw bedrijf kan betekenen? Neemt u dan contact op voor een vrijblijvend advies. Telefonisch via 024-3880457 of vul een contactformulier in.

Bel mij terug

Uw naam
Vul een geldig telefoonnummer in a.u.b.
Uw telefoonnummer
Vul de som correct in.
Hoeveel is 2 + 2?
't Lukt met eraCare!
Volg ons:  Facebook Eracare 
eXTReMe Tracker